WordPress Diensten

/WordPress Diensten
WordPress Diensten

WordPress Diensten die je ontzorgen

Ik bied diverse diensten die je ontzorgen. Als MKB-er of ZZP-er ben je druk genoeg met jouw core business. Het ontwerpen, realiseren en bijhouden van jouw website is dan niet altijd even makkelijk. Het is een tijdrovende klus die dagelijks doorgaat. Wil jij je focussen op jouw business, dan ontzorg ik je graag met onderstaande WordPress Diensten:

WEBSITES

Compleet ontwerp en realisatie van jouw WordPress website. Op basis van een premium template, inclusief basisplugins, SEO gereed en uiteraard responsive dus jouw website is altijd goed leesbaar!

WEBSITES

ONDERHOUD

Zorgeloos online met mijn WordPress Onderhoud. Jouw website is altijd up-to-date. Ik voer periodieke updates van WordPress, jouw Thema en Plugins uit. Onderhoud is uitsluitend via een abonnement af te sluiten.

ONDERHOUD

SUPPORT

Kom je er zelf niet uit? Maak dan gebruik van mijn WordPress Support. Voor kleine aanpassingen, verbetering van functionaliteit, optimalisatie, of stel gewoon vraag. Pre-Paid ,abonnement of per uur.

SUPPORT

HOSTING

Volledig beheerde WordPress Hosting. Geen zorgen over backups, veiligheid en updates. Hosting inclusief ondersteuning van professionals. Binnen 10 minuten ben jij online met een eigen WordPress installatie!

HOSTING

WIL JIJ OOK DAT MIJN WORDPRESS DIENSTEN JE ONTZORGEN? NEEM CONTACT OP!

STEL JOUW VRAAG

WAT OPDRACHTGEVERS OVER MIJ ZEGGEN

Bedankt voor je uitstekende dienstverlening. We bevelen jou van harte aan bij potentiële cliënten. We werken heel graag met je samen.
Thierry de Vries, Thinkfirm.eu
Vince heeft echt hart voor zijn klanten. Hij geeft tips zodat ik makkelijker leer om aanpassingen te doen. Een expert met passie voor zijn vak.
Helma Lieberwerth, Level Five Quaning
Ik werk graag met Vince samen bij het realiseren van responsive websites. Bijna niets is hem te gek en zijn response tijd is fenomenaal.
Bart Jenezon, 1nspiring.com