Presenteer jezelf

//Presenteer jezelf
Presenteer jezelf

Presenteer jezelf. Een van de belangrijkste stappen naar het succes van jouw website. Zonder persoonlijke presentatie weten de bezoekers je echt niet te vinden. Jouw persoonlijke presentatie komt op vele platformen tot uiting, waaronder jouw eigen weblog, maar ook jouw aanwezigheid bij netwerkborrels, workshops, presentaties et cetera.

Presenteer ook via Social Media

Bij het presenteren van jezelf kan je gebruik maken van de kracht van alle social media. Het is van belang dat je onder de juiste kernwoorden onder de aandacht komt bij het publiek, bij jouw publiek. Laat jouw kernwoorden dan ook terugkomen in alle online uitingen die je doet, zodat je een uniforme online presentatie hebt. Uniformiteit versterkt de online platformen.

Belangrijke online platformen (kunnen) zijn:

  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest (m.n. infographics)

Offline presenteren

In jouw omgeving worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd, waaronder workshops, presentaties en netwerkborrels. Ga niet blind alle bijeenkomsten af, maar ga naar die bijeenkomsten waar jouw doelgroep en vakgenoten daadwerkelijk aanwezig zijn. Hierdoor kan jij jezelf offline presenteren aan de doelgroep, maar ook kennis uitwisselen met collega ondernemers. LinkedIn groepen zijn vaak een goede basis om je bij aan te sluiten, hier zijn veel personen aanwezig die workshops en borrels organiseren.

Voortgang 5 stappenplan

5 Stappenplan 100

Vorige stap: Publiceer

Stap 4 – Publiceren

Start opnieuw

Stap 1 – Registreer